Retningslinjer for informasjonskapsler og personvern

Innledning

Når du besøker nettsiden vår, samles det inn opplysninger om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at det skal samles inn opplysninger, bør du slette informasjonskapslene dine (se veiledningen) og unngå videre bruk av nettsiden. Nedenfor har vi utdypet hvilke opplysninger som samles inn, formålet med dem og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Informasjonskapsler

Nettstedet bruker "informasjonskapsler" – tekstfiler som lagres på datamaskinen din eller lignende som har til formål å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.
Du kan slette eller blokkere informasjonskapsler – se veiledningen!Hvis du sletter eller blokkere informasjonskapsler, vil du risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt og at det kan være innhold som du ikke får adgang til.
Vi bruker Google Analytics for å forstå hvordan våre besøkende bruker nettsiden vår. Hvis du ikke har gitt ditt samtykke til annet, så gjøres dette helt anonymt (ved å maskere din IP). Du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her. Du kan også slå av Google Analytics helt på tvers av hjemmesider her.

grav-site-1349d21

  • Formålsbeskrivelse: Nettsidens tekniske plattform som registrerer generell brukeratferd.
  • Data sendes til: Danmark
  • Leverandør: iac-nordic.dk
  • Type: HTTP
  • Utløp: Sesjon

gwcc

  • Formålsbeskrivelse: Uklassifisert.
  • Data sendes til: USA
  • Leverandør: iac-nordic.dk
  • Type: HTTP
  • Utløp: 3 måneder

_ga Formålsbeskrivelse: Registrerer en unik ID som brukes til å føre statistikk over hvordan den besøkende bruker hjemmesiden. Data sendes til: USA Leverandør: iac-nordic.dk Type: HTTP * Utløp: 2 år

_gat Formålsbeskrivelse: Brukes av Google Analytics til å begrense hastigheten på antallet forespørsler til serveren. Data sendes til: USA Leverandør: iac-nordic.dk Type: HTTP * Utløp: Sesjon

_gid Formålsbeskrivelse: Registrerer en unik ID som brukes til å føre statistikk over hvordan den besøkende bruker hjemmesiden. Data sendes til: USA Leverandør: iac-nordic.dk Type: HTTP * Utløp: Sesjon

ads/ga-audiences

  • Formålsbeskrivelse: Brukes av Google AdWords til å gjenta annonser for besøkende som sannsynligvis vil konvertere til kunder basert på den besøkendes brukeratferd på nettet på tvers av nettsider.
  • Data sendes til: USA
  • Leverandør: google.com
  • Type: Pixel
  • Utløp: Sesjon

Personopplysninger

Generelt

Personopplysninger er alle slags informasjoner som i et eller annet omfang kan henføres til deg. Når du bruker nettsiden vår, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Det skjer f.eks. ved alminnelig tilgang til innhold, hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, bruker andre tjenester eller foretar kjøp via nettsiden.
Vi samler inn og behandler vanligvis følgende opplysninger: En unikt ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk plassering samt hvilke sider du klikker på (interesser). I den graden du selv gir eksplisitt samtykke og selv taster inn informasjon behandles dessuten: Navn, firma, e-post, telefonnummer og evt. adresse. Det vil vanligvis være i forbindelse med henvendelser via vårt e-post-skjema på alle sider.

Sikkerhet

Vi har gjort tekniske og organisatoriske tiltak mot at dine opplysninger hendelig eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, mistet, svekket eller at uvedkommende får kjennskap til dem, misbrukes eller i øvrig behandles i strid med loven.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker, som mest sannsynlig er relevante for deg, samt å kunne levere de tjenestene du har bedt om, som f.eks. å sende nyhetsbrev. I tillegg bruker vi opplysningene til å optimalisere våre tjenester og innhold.

Oppbevaringsperiode

Opplysningene oppbevares i det tidsrommet det er tillatt i henhold til loven, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningene og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjonen slettes.

Videregivelse av opplysninger

Data om hvordan du bruker nettsiden, geografisk plassering, kjønn og alderssegment osv. blir gitt videre til tredjeparter i den grad disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om "Informasjonskapsler" ovenfor. Opplysningene brukes til å målrette annonseringen.
Vi benytter også en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne, og de kan ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse av personopplysninger som navn og e-post m.v. vil kun skje hvis du samtykker til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i land som gir dine opplysninger en tilstrekkelig beskyttelse.

Innsikt og klager

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan når som helst gjøre innsigelse mot at opplysninger anvendes. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt til at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til at de blir rettet eller slettet. Slike henvendelser kan du rette til: mail@iac-nordic.dk. Hvis du ønsker å klage på vår behandling av personopplysningene dine, har du også mulighet for å kontakte Datatilsynet.

Utgiver

Nettsiden eies og publiseres av:

IAC Acoustics A/S

Jernholmen 44 DK-2650 Hvidovre Telefon: +45 36 77 88 00 E-post: mail@iac-nordic.dk

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Felt skal udfyldes!